Intervjuer, klipp och poddar

På denna sida kan du ta del av material som jag skapat på egen hand eller medverkat i.

poddar

Här han du höra mig prata om mina favoritämnen i olika poddar. Jag är en stolt Språkhjälte när jag medverkar i bibliotekspodden ”Läs för mig.” Du kan även lyssna på Region Hallands sommarpodd med avsnittet om språkutveckling och läsning.  Samtliga poddar går att lyssna på där poddar finns.

KLIPP

Här hittar du några klipp från mina föreläsningar men även intervjuer och samarbeten jag deltagit i.

Inspirationsfilmer för språkstartare

Dessa filmer togs fram som utbildningsmaterial i pilotprojektet Språkstart Halland – för asylsökande och nyanlända familjer (2017). De fungerar som information och inspiration för språkstartare som arbetar med nyanlända, men också som inspiration i arbetet med små barns språkutveckling och hembesök. Läsåret 2019/2020 används materialet och filmerna av barn- och fritidsprogrammet på Sannarpsgymnasiet i Halmstad.